foodpanda Turunkan Caj Penghantaran Sempena Tahun Baru Cina

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

foodpanda Turunkan Caj Penghantaran Sempena Tahun Baru Cina|foodpanda antara perkhidmatan penghantaran makanan antarabangsa meraikan Tahun Baru Cina dengan mengurangkan kos penghantaran sekali lagi. Tahun Baru adalah masa apabila keluarga berkumpul bersama dengan hidangan yang lazat dengan orang yang disayangi yang mungkin sudah lama tidak berjumpa.

Ia juga adalah masa ketika generasi tua, sama ada datuk nenek,ayah ibu dan saudara-saudara yang bakal bertanya  ‘Bila adakah anda akan berkahwin? ‘atau’ Bilakah anda akan mempunyai anak? ‘dan senarai itu terus-menerus. Tahun ini, foodpanda membantu anda mengelakkan pertanyaan janggal dengan membantu anda makan jalan keluar darinya.

Sempena perayaan Tahun Baru Cina, makanan yang di pesan melalui foodpanda bakal berkurangan untuk caj penghantaran di seluruh Malaysia antara 1 hingga 19 Februari. Di Lembah Klang, caj penghantaran kini RM1.88 dari RM3 dan penduduk di Pulau Pinang, Johor Bahru dan Kota Kinabalu kini boleh menikmati caj penghantaran sebanyak RM0.88 daripada RM2.

“Makanan membawa kebahagiaan untuk orang ramai. Antara cara terbaik untuk menyambut sambutan Tahun Baru Cina dengan no 8. Dalam budaya Cina no 8 bukan sahaja bertuah atau ‘ong’ tetapi juga mempunyai persamaan dengan shuāng xǐ ataupun dikenali sebagai ‘kebahagiaan berganda’. Untuk kali ini makanan dihantar dengan caj penghantaran serendah RM 0.88 dan paling penting penuh dengan kasih sayang “

-kata Sayantan Das, Managing Director, foodpanda.

Nak order Yee Sang dari restoran yang terpilih pun ada dan juga pelbagai pilihan tawaran dari restoran kegemaran anda . Jangan lepaskan peluang menggunakan perkhidmatan foodpanda tau.About The Author

1 thought on “foodpanda Turunkan Caj Penghantaran Sempena Tahun Baru Cina”

  1. Pingback: foodpanda Melebarkan Sayap ke 6 Bandar Baru, Syabas!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top