Fitness Centre, Pool , Gym dan Sauna Di Sunway Putra Hotel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Fitness Centre, Pool , Gym dan Sauna Di Sunway Putra Hotel|Apa yang dicari bila menginap dimana-mana hotel. Cari gymnasium? Cari swimming pool ? Cari sauna atau cari tempat makan? Kalau bertaraf 5 bintang pastinya ada semua yang ditanya bukan ? Barulah lengkap bercuti di sini.

Kite mulakan dulu dengan Fitness Centre, dimana ia menempatkan gymnasium, swimming pool dan sauna di sama tingkat .

swimming pool dan jacuzzi dedua ada . Kalau tak berpakaian swimming siut tak boleh masuk mandi tau.

Kalau nak ke Fitness Centre kena ada kad bilik. Dari situ baru boleh access masuk ye . Tak perlu risau sebab dia buka 24 jam tau. Nak pergi jam berapa pun boleh dan selamat. Swimming pool saja ada masanya dari jam 8 pagi hingga jam 8 malam.

Tengoklah fitness centre dia best tau sebab pemandangan menghadap swimming pool. Sambil exercise sambil cuci mata kan .. hahahah

Kat sini ada pelbagai boleh pilih mana yang nak . Yang penting pakai pakaian yang sepatutnya dan jangan lupa bawa air. Hilang dahaga senang nanti

Betul tak kite kongsi ,pemandangan depan swimming pool . Boys pasti tertarik bukan

Locker untuk menyimpan barang-barang anda . Oh ye di Fitness Centre ini ada juga sauna . So locker nie pun boleh diguna juga.

Bilik sauna ye , tapi maaf gambar tengah sauna takde ye , malu weii.. dah berpeluh seksi pulak tu. Nanti tak habis baca entri kite.. hahahah

Dah berpeluh bagai takkan nak naik terus nanti dalam lift bau masyam kan. Jadi apa kata mandi saja terus. Ada jer kemudahan bilik mandi di Fitness Centre buat anda yang menggunakan gymnasium mahupun sauna. Bestkan

Complete dengan moisturiser, sikat, dan emery board.

KP tak sempat berendam since hubby kena kerja lak petang tu .. Elok lepas hujan yang turun dengan lebatnya tadi pakat-pakat masing turun swimming pool . Especially Irfan memang dia enjoy and have fun.

Siap dapat jumpa rakan baru sewaktu swimming. KP cuma berehat bawah gazebo saja

So nak stay sini ke tak , kalau nak stay buat reservation secepat mungkin. Boleh layari FB sebab selalu ada promosi terkini untuk menginap di sini. Ada tu yang sekali dengan pakej sunway lagoon , ada pulak dengan makan-makan.

Untuk membuat sebarang reservation : 03 4040 9888

Facebook : https://www.facebook.com/sunwayputrahotelkl/

Entri ini adalah throwback percutian kami sehari sebelum ayah mertua pergi menghadap Allah SWT. Lama menanti masa yang sesuai untuk berkongsi percutian kami. Harap maaf diatas kelewatan ye



Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge