FAMILY KITEPUNYE

Aktiviti di Petang Tahun Baru 2017 Bersama Anak-Anak

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Aktiviti petang Tahun Baru bersama dengan anak-anak. Oh Ya… Selamat Tahun Baru 2017 buat anda semua, KP doakan anda di beri kesejahteraan, keberkataan, kesihatan yang sempurna, murah rejeki selalu dan selalu berada bersama orang yang tersayang tak kira dimana anda berada ye. Petang nie nak kongsi sikit dimana petang nie KP dan anak- anak kami sibuk memasang almari yang baru dibeli.

pastinya ada yang tahu yang KP sedang berpindah dan sekarang ini masa untuk mengemas. So, hari tu KP ada beli almari yang pasang sendiri so ini dia Espresso Nexus 7 .. hahah . bunyi dia macam minum kopi pun ada macam bunyi jenama handphone pun ada

img20170101170232.jpg Tak banyak kepinganya dan yang penting ada guide. so senang nak pasang dan mudah . Anggaran masa dalam 20- 30 minit memasang walaupun dalam guide kata dalam 45minit. Kami anak beranak pasang mungkin tu cepat kot.. Hahah ..

Proses pemasangan

Tak sempat nak ambil bahagian – bahagian yang belum di pasang tadi sebab memasing excited. Screw dan screw segala tempat yang telah diterangkan didalam guide. Tidak perlu pengetuk ye untuk memasang
img20170101164523.jpg Yang menarik selepas screw, ia diberikan seperti cover untuk menutup screw. Mungkin juga tidak mahu habuk masuk jika terbiar didedahkan

SebelumAktiviti di Petang Tahun Baru 2017 Bersama Anak-AnakSelepasimg20170101164914.jpg Dalam proses pemasangan ada kaki sibuk. Sibuk nak memasang katanya tapi KP rasa lebih kepada mandor.. memerhatikan sama ada dipasang dengan betul ke tidak ? Nak tolong memang tolong… tolong tengok ajerimg20170101165052.jpg tengok tu sempat intai ok betul je tak apa yang di buat .. img20170101165034.jpg Kalau tadi Rian sibuk nak jadi mandor sebab mampu tengok ajer kan . Sekarang anak teruna pula nak buat katanya. Bersemangat nak membantu jadi kita bagi dia buat.img20170101165611.jpg Buat jangan tak buat . Siap guna dua tangan tau nak screwimg20170101165535.jpg Close up tapi cepat juga dia buat selepas yang pertama tadi


img20170101165553.jpg Yang terakhir sebelum selesaiimg20170101165617.jpg Yeayy.. kami berjaya melengkapkan dan menyiapkan . Jadi ini adalah rak buku untuk anak-anak. masing-masing seronok sebab dapat sorang satu Aktiviti di Petang Tahun Baru 2017 Bersama Anak-Anak
Biasalah bukan buku yang dirasmikan dulu, Diva #Rian yang rasmikan dahulu rak ini. Dia kata OK maksudnya lampu hijauimg20170101164634.jpg

Jadi, apa yang anda semua petang nie.. nanti share share ye .. Lain kali kita cerita lagi ye