EVENT

Vono ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck, Terkini dari Vono

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

“Lebih Dari Penjagaan Tulang Belakang”,

ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck

 

Tilam Vono ErgoBed Blue adalah produk terbaru dari Vono dimana ianya menampilkan perlindungan pada tulang belakang. Selain iu Vono juga telah memperkenalkan bilik pameran mudah alih mereka iaitu The Vono Blue Truck, yang akan mengelilingi sekitar pusat membeli-belah di sekitar Lembah Klang bermula dari bulan Mei hingga Ogos 2016. Vono dikenali sebagai peneraju utama tilam penjagaan tulang belakang.

Tilam Vono Ergo Bed Blue

Tilam Vono ErgoBed Blue dicipta oleh pakar ergonomi dan disahkan oleh AEH (Pusat Ergonomis di Switzerland), menggabungkan penyelidikan dan teknologi terkini yang mengutamakan 7 zon utama untuk memberi sokongan ideal kepada 7 zon badan. Dengan kemunculan Sistem Intalok ini memberikan dua kali ganda spring yang mempunyai dua lapisan lateks yang berkualiti tinggi, Vono adalah jenama yang boleh anda percayai untuk penjagaan tulang belakang yang lebih baik

ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck

“Apa pun pilihan anda, Vono mempunyai tilam yang sesuai untuk gaya hidup anda. Vono akan terus berusaha dan berkembang dalam mengikuti era pasaran semasa. Untuk pengguna yang inginkan kepelbagaian produk, kami membawakan bukan sahaja  tilam biasa tetapi tilam yang mempunyai sistem penjagaan belakang dengan ciri-ciri estetika, digabungkan menjadi satu. Kami gembira Maya Karin terlibat dalam reka bentuk siri ini bersama kami kerana beliau mempunyai bakat yang hebat dalam fesyen dan reka bentuk. Beliau telah memberikan pendapat yang sangat berguna dalam menentukan keseluruhan rupa dan rasa tilam ini,” kata Michael Teoh, Pengarah Urusan Hilding Anders Malaysia Sdn Bhd pada majlis pelancaran itu.

ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck

 

Siri Ergobed Blue telah direka bersama dengan artis Antarabangsa dan Duta Vono Malaysia, Maya Karin. “Kerana sifat semulajadi tugas saya, saya telah meneroka secara meluas dan dapat berkongsi pengalaman saya untuk membantu menentukan apa yang terbaik dan juga dapat menyumbang kepada tidur yang baik dan tenang. Bekerjasama dengan jenama terkemuka yang mempunyai kepakaran lebih daripada 100 tahun dalam penjagaan tulang belakang membuatkan kita satu pasukan yang hebat, jadi anda tahu anda dapat yang terbaik, “kata Maya Karin pada majlis pelancaran siri produk baru ini yang diadakan di Tesco Mutiara Damansara

ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck

 

ErgoBed Blue kini boleh didapati dalam saiz Single, Super Single, Queen dan King. Harga pasaran bermula dari RM1199 sehingga RM2799.

ErgoBed Blue & The Vono Blue TruckKetiga-tiga model siri ErgoBed Blue keluaran Vono ini menampilkan Pocketed Intalok 1200 Springing System yang merupakan dawai keluli tegangan tinggi, yang melalui mesin gegelung khas dan ditenun dalam corak yang saling interlock untuk sokongan badan yang teguh dan mampu menyerap pergerakan badan untuk tidur tanpa gangguan. Rekabentuk ergonomik dengan 7 zon dan Lateks memberi sokongan ideal kepada 7 zon badan. Penggunaan fabrik SaniGuardTM yang dibina oleh bahan tidak berbahaya, Zink Pyrithione, dirumus untuk  menghalang pembiakan debu hama dan alahan untuk tidur yang selesa dan bersih.

ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck

The Vono Blue Truck

Semasa pelancaran itu , tetamu telah dibawa melawat  bilik pameran yang unik: The Vono Blue Truck, dengan paparan menarik daripada tiga tilam siri ErgoBed Blue baru.

ErgoBed Blue & The Vono Blue TruckThe Vono Blue Truck adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia, akan berjalan selama tiga bulan bermula 27 Mei 2016 ke 21 Ogos 2016 ke pelbagai lokasi di seluruh Lembah Klang. Orang ramai dapat merasakan perbezaan siri baru ErgoBed Blue sendiri apabila melawat  The Vono Blue Truck di lokasi ini :

Tesco Mutiara Damansara, 27 Mei

AEON AE2 Setiawangsa, 3 Jun

Tesco Extra Shah Alam, 4 Jun

Giant Banting Mall, 10 Jun

AEON Bukit Tinggi Klang, 11 Jun

Giant Shah Alam Mall, 12 Jun

Tesco Bukit Beruntung, 17 Jun

Tesco Setia Alam Mall, 18 Jun

Tesco Puchong, 24 Jun

Giant Subang Jaya Mall, 25 Jun

AEON Metro Prima Kepong, 26 Jun

Tesco Kepong, 1 Jul

Tesco Rawang, 2 Jul

Giant Bandar Puteri Puchong, 15 Jul

Tesco Extra Ara Damansara, 16 Jul

AEON Alpha Angle, 17 Jul

Tesco Extra Ampang, 22 Jul

AEON Mahkota Cheras, 23 Jul

Tesco Extra Cheras, 24 Jul

Giant Cheras Mall, 30 Jul

AEON Taman Equine, 31 Jul

Giant Putra Height Mall, 5 Ogos

Tesco Semenyih, 6 Ogos

AEON Seremban 2, 12 Ogos

Tesco Extra Seremban Jaya, 13 Ogos

Tesco Nilai, 19 Ogos

ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck Sepanjang tempoh pameran bergerak mudah alih ini, ketahui bagaimana anda boleh menerima hadiah-hadiah percuma yang istimewa dengan pembelian tilam Vono dari The Vono Blue Truck.ErgoBed Blue & The Vono Blue Truck

Jadi jom ramai-ramai check it out The Vono Blue Truck, mana tahu ada rejeki boleh dapat hadiah percuma dan juga harga menarik. Semestinya berbaloi dengan pengeluaran duit anda tau. Maklumat lanjut layari

Website Vono

Facebook Vono

#kitepunye #kitepunyedotcom #vono #vonobluetruck #vonoergobedblue