CONTEST/GIVEAWAY EVENT

Tawaran Harga Runtuh di Bedding Fair Courts Megastore

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Home Sweet Home

12

Ini adalah diantara pepatah yang biasa kita dengar tidak kira di kampung atau di bandar “Home Sweet Home”.  Rumah adalah tempat kita berteduh dari panas dan hujan selain dari berehat selepas penat berkerja di luar seharian. Setiap rumah mempunyai ruang seperti, ruang tamu, ruang makan, ruang dapur, ruang tandas dan juga bilik tidur. Jadi didalam banyak-banyak ruang ini, ruang mana yang biasa menjadi kegemaran anda ? Bagi KP semestinya bilik tidur menjadi pilihan yang pertama jika bertanya tentang ruang di dalam rumah

image

Kenapa bilik tidur ? Apa yang penting sangat bilik tidur? Lain orang lain pendapatnya tetapi ini diantara sebab kenapa KP memilih bilik tidur ;

  • biarlah sejuk mata memandang dari segi pemilihan warna, perhiasan dalam bilik malah perabot yang digunakan
  • apabila bangun pagi, bilik tidur adalah ruang yang pertama lihat
  • selepas penat berkerja seharian, tempat pertama yang dituju selepas mandi atau makan ialah bilik tidur
  • apabila bercuti bilik tidur bakal menjadi tempat berehat bagi mereka yang inginkan ketenangan
  • Jika hujung minggu pula, pastinya ada yang bangun tidur lambat
  • bilik tidur juga merapatkan hubungan suami isteri dan juga anak anak
  • dari tempat tidur juga membantu kita dalam pengaliran darah

Memandangkan KP bakal berpindah sekali lagi, ini adalah peluang terbaik untuk KP meninjau sendiri tentang kehebatan tawaran harga runtuh di Courts Megastore Sri Damansara yang di kongsikan oleh rakan-rakan yang lain. Dari pemerhatian KP, banyak juga tawaran dan promosi yang di berikan dan kena pada masanya di mana Courts sedang mengadakan “Bedding Fair” dari 29 September hingga 27 Oktober 2016.

Sedikit informasi mengenai Courts Megastore

Courts bukanlah nama jenama baru di Asia Tenggara. Buat informasi, Courts sebenarnya terkenal di antara pembekal barangan perabot & perkakasan elektrik di rumah dari United Kingdom. Beroperasi dari 1987 dan mempunyai cawangan lebih dari 60 termasuk di Sabah & Sarawak.

12

Banyak tawaran dan promosi yang sedang diadakan sempena Bedding Fair. Pastinya Bedding Fair lebih kepada barangan di bilik tidur seperti tilam, katil, set bililk tidur sama ada untuk single, berkahwin, mau pun kanak-kanak. Rambang mata sekejap kerana banyak pilihan disini dibawah satu bumbung tanpa perlu ke  Beberapa pilihan diberi pada para pengunjung, diantaranya

  • Sofa Bed dari RM299

Sofa bed ini boleh di jadikan sofa atau katil pada bila-bila masa sahaja yang diinginkan . Pelbagai warna yang ada seperti

Warna merah

image

Warna hijau
image

Warna colat image

  • 4 piece set bilik tidur dari RM799

Ini adalah set bilik tidur yang ditawarkan serendah RM799

image

dari harga RM899imagedari harga RM999

image

dari harga RM999

image dari harga RM999image Yang ini adalah koleksi terbaru set bilik tidur dari Courts. image
  • Set tilam size Queen dari RM 399

Tilam merupakan perkara penting yang perlu di teliti atau dipilih sebelum membuat pembelian.Jika terlalu keras ia memberi impak apabila anda tidur dan jika terlampau lembut sama juga. Di Courts, 8 tilam berjenama semuanya di bawah satu bumbung dimana masing-masing adalah dari jenama terkenal dan pastinya berbaloi dan puas hati apabila membeli . Antara 8 jenama tilam adalah

KingKoil

image

Vono

image

Dunlopillo

image

Slumberland

image

Englander

image

Dorma London

image

Napure
imageSilentnightimage

Banyakkan pilihan untuk dipilih jadi kenalah bijak memilih. Oh ya , ada promosi lagi tau kalau membeli tilam iaitu

  • Purchase with Purchase Deal;

image Jika anda membeli mana-mana tilam size Queen yang berharga RM 1299 keatas, anda dapat membeli barangan promosi RM 1 antara Tilam size Single ATAU PUN Double Bed Frame

  • Set Bed Frames dari RM 299

Nak beli katil sahaja boleh tak tanpa tilam boleh tak? Eh, boleh lah dimana Courts juga ada menawarkan beberapa set katil untuk di pilih ;

nak yang simple,

image

yang ada kerawang,

image

yang exclusive

image

atau pun boleh sahaja pilih yang begini. Semestinya tidur anda akan lena dan nyenyak. Kalau boleh nak tidur sahaja seharian
image

Bilik Tidur Kanak-Kanak

Aisshhh…. takkan mak ayah sahaja nak katil atau set bilik tidur baru bukan? Katil kanak-kanak pun ada juga di tawarkan dan sedang mengadakan promosi in conjunction ‘Bedding Fair’. Pilihan pun boleh tahan juga, single , double decker or even triple decker pun ada.

Dua tingkat

imageSetingkat siap ngan almari imagenak katil sahaja (yang rendah)image

Yang ini pula 3 tingkat (agak kelainan kerana comel sahaja tangga di sebelah tu )imageSingle bed pun ada juga
image

Macam mana so far , setuju tak kalau KP kata banyak pilihan di Courts .  Tinggal perlu pilih sahaja yang mana satu. KP pun dah siap buat pilihan tau dan nak kongsi dengan anda semua

Mix & Match Set

Keliru dengan warna , produk mahupun design yang berkenan? Tak mengapa di Courts ada juga Mix & Match . Boleh pilih satu sahaja barangan atau beberapa barangan yang ingin dibeli. Semuanya ada tawaran menarik dan diskaun yang diberikan pastinya membuat anda tersenyum

Contoh boleh sahaja beli almari

image Atau kabinet 2 tingkat atau 3 tingkat mahupun 4tingkat image Atau pun almari baju ini sahaja .image

Khidmat Pembersihan Tilam

Petua orang tua, “Jangan lupa tau terbalikkan tilam setiap 6-9 bulan” . Ada ke diantara anda yang masih mengamalkan petua ini? KP dulu memang mengamalkan petua ini tetapi sejak ke Courts ,KP rasa petua ini boleh ditinggalkan. Bukan tidak mahu mengekalkan tetapi Courts ada memberi Khidmat Pembersihan Tilam dengan harga terendah iaitu RM 89. Menggunakan teknologi terbaru dari Jerman dan

  • proses pengeringan 100%
  • bebas dari bahan kimia 100%
  • yang paling PENTING menghapuskan Hama & Micro- Organisma
image

Silalah bertanya pada staff Courts jika anda berminat

Pilihan KP

Untuk set bilik tidur yang menjadi pilihan KP adalah yang ini dimana ianya adalah 4 piece set bedroom. Warnanya coklat gelap dan kontra dengan coklat terang membuatkan KP tenang sahaja apabila melihatnya, Yang paling penting meja solek wajib ada kerana disitulah KP bakal melihat diri KP sebelum melangkah keluar dari rumah

image

GIVEAWAY FROM KITEPUNYE

Jom join giveaway yang KP buat sempena promosi “Bedding Fair” di Courts. Senang sahaja cara-caranya

✅ Upload gambar/selfie anda dengan pilihan tilam atau set bilik tidur yang anda suka

✅ Dengan caption yang paling kreatif tau
✅ Wajib Hashtag:  @courtsmy@courtsmynannie

??Giveaway ini bermula dari 12 Oktober 2016 hingga 27 Oktober 2016
?? KP mencari 5 pemenang sempena giveaway ini dan hadiah utama bakal membawa pulang RM 200 voucher dari Courts

image

Apa kata hujung minggu nie pakat ramai-ramai singgah di mana-mana Courts bergambar sebanyak mana dan hantar seperti syarat diatas. Tak salah mencuba bukan manalah tahu rejeki anda

“Tuah Ayam Nampak diKaki, Tuah Manusia Siapa Yang Tahu”

Ok, KP nak sambung shopping ye .. Kalau terserempak jangan lupa tegur -tegur tau

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #CourtsMY #BeddingFair2016 #BeddingFair