EVENT

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

Ramadan bakal tiba dan pastinya setiap individu sibuk membuat persiapan untuk menjelang bulan Ramadan sekaligus untuk bulan Syawal. CJ WOW SHOP tidak terlepas untuk menjadi sebahagian daripadanya dengan mengumumkan peraduan yang bakal menawarkan hadiah terbesar dan cukup bermakna serta bakal memeriahkan lagi suasana Aidilfitri anda. Kempen jualan “Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” ini dianjurkan bagi meneruskan momentum kejayaan promosi sempena sambutan ulang tahun CJ WOW SHOP baru-baru ini.

Hadiah Peraduan “Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW”

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

CJ WOW SHOP dengan kerjasama jenama automotif terbesar di Malaysia, Proton, menawarkan empat buah ‘Kereta Raya WOW’. Menerusi peraduan ini, para pembeli berpeluang membawa pulang Proton Ertiga yang merupakan kenderaan pelbagai guna (MPV) yang luas, selesa dengan status cekap tenaga. Selain itu, sepuluh pelanggan bertuah lain akan menerima baucar membeli- belah CJ WOW SHOP bernilai RM500 setiap satu.

 

Ketua Pegawai Eksekutif CJ WOW SHOP, Encik Kim Yang Hyun berkata,

“Bulan Ramadan dan sambutan Hari Raya adalah masa untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan dan kami mengambil kesempatan ini untuk memberi penghargaan kepada pelanggan setia kami yang sudah kami anggap seperti keluarga. Kami cukup teruja dapat melihat pelanggan kami pulang ke kampung halaman dengan kereta baharu bersama-sama keluarga tercinta.

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

“CJ WOW SHOP sentiasa menyusun strategi untuk memastikan pelanggan kami sentiasa berpuas hati serta mewujudkan pengalaman membeli-belah yang lebih menarik. Selain daripada peraduan ini, kami akan terus memperkembangkan tawaran unik kami dengan membawakan produk yang mampu menjadikan hidup anda lebih wow sepanjang bulan Ramadan, Hari Raya dan di masa akan datang,”

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

Sempena bulan yang mulia ini, pelanggan juga boleh membeli pelbagai produk di CJ WOW SHOP bagi memenuhi keperluan mereka sepanjang bulan Ramadan. Koleksi bulan Ramadan termasuk set Quran digital, barangan ibadah seperti telekung keluaran Ariani, Jannena dan Habibi Noura, serta sejadah Jakel.

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop “Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop “Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

Bagi menambahkan wow pada Hari Raya anda, CJ WOW SHOP juga telah menyediakan rangkaian produk menarik dari 13 Jun hingga 16 Julai 2017. Produk untuk musim perayaan ini dipilih khas untuk membolehkan para pembeli tampil bergaya sepanjang Hari Raya serta melengkapkan persiapan kediaman untuk menyambut tetamu sepanjang Aidilfitri. Selain daripada fesyen Muslimah yang cukup bergaya daripada Ariani, Habibi Noura dan De Salma, tawaran produk Raya turut merangkumi set kosmetik daripada jenama Ronasutra, Chriszen, SEP, dan V’Asia. CJ WOW SHOP juga menawarkan rangkaian aksesori premium keluaran RCB Polo Club, ICE-Watch dan Condotti pada harga yang berpatutan.

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop “Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

Jubah

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

Fashion Show Fesyen Muslimah

Menyedari persediaan makanan dan juadah sempena Ramadan dan Raya merupakan keutamaan pada musim perayaan ini, CJ WOW SHOP telah menambah rangkaian perkakas dapur bagi memudahkan lagi tugasan di rumah. Para pembeli boleh memilih pelbagai peralatan memasak serta perkakas membuat kek dan biskut daripada jenama yang terkenal seperti ELBA, ZUCCA, Cornell, Pensonic, Milux dan Little Homes.

Penyertaan Peraduan 

Untuk menyertai peraduan ini, para pelanggan perlu membuat dua pembelian atau lebih dengan jumlah pembelian sebanyak RM200 ke atas sepanjang tempoh promosi Ramadan yang bermula dari 15 Mei hingga 11 Jun 2017 manakala promosi Hari Raya pula bermula dari 13 Jun hingga 16 Julai 2017.

Untuk setiap penyertaan bagi promosi Ramadan ini, anda perlu memuat naik gambar produk yang dibeli dengan caption (keterangan) menarik di laman sosial Facebook atau Instragram anda dan pastikan anda hashtag #SerikanRamadanBersamaWow dan #KeretaRayaWow. Pemenang akan dipilih menerusi jumlah like tertinggi dan caption paling kreatif. Syarat peraduan bagi promosi Hari Raya akan dimaklumkan kemudian.

“Serikan Ramadan & Raya Bersama WOW” Dengan CJ WOW Shop

Maklumat lanjut tentang rangkaian produk baharu sempena bulan Ramadan dan Hari Raya boleh mengikuti siaran demonstrasi CJ WOW SHOP menerusi saluran TV3, NTV 7, TV9 dan 8TV. Boleh juga layari di

Website CJ WOW Shop: http:// www.cjwowshop.com.my

Talian bebas tol :  1-800- 18-0808