EVENT PRODUCT

LuLu Hypermarket Jumbo Sale Lebih 50% Diskaun Untuk 5 Hari Sahaja

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

LuLu Hypermarket Jumbo Sale Lebih 50% Diskaun Untuk 5 Hari Sahaja|Lulu Hypermarket bukanlah hypermarket yang baru . Berlokasi di tengah bandar KL bersebelahan dengan Jakel Mall adalah yang strategik. Bukan setakat itu dimana sesiapa sahaja yang pernah membeli belah disini pastinya suka dan akan datang kembali untuk membeli -belah.
Pelbagai barangan yang menarik dan jarang dijumpai ada di sini. Dari makanan, pakaian mahupun barangan perkakas ada di sini . Sekarang sedang diadakan promosi JUMBO SALE dimana jualan murah bermula dari  28 Disember 2018 hingga tahun baru nanti iaitu 1 Januari 2019. Hanya lima hari sahaja sale ini dimana boleh beli dengan harga diskaun lebih daripada 50%. 
Potongan Rata 50%
Dari tingkat 2 , promosi untuk barangan keperluan elektrik/elektronik, barangan kelengkapan rumah, perabot rumah, telefon, produk IT, mainan, bagasi, peralatan sukan dan alat tulis. 
Antara barangan seprrti TV 43 inchi jenama LG tu potongan sehingga 50% dari RM2,899 jadi harga RM1,449 sahaja.
Note book yang menjadi antara pilihan dimana dengan harga RM 899 anda dapat 14inc note book. Siap dapat barangan free lagi
Microwave jenama Sharp ini baru harga RM164 sahaja .
Kalau ke perkakas rumah pula ada yang menarik perhatian . Tefal pun ada diskaun 40% ye untuk yang terpilih
kuali Ceramic jenama Chefline ni hanya RM8.49 satu
Karpet pun murah juga harganya disini
Bilik tidur pun ada . Ini diantara yang menarik perhatian KP
Selain daripada JUMBO SALE ini kat LuLu Hypermarket juga ada promosi Back to School Saver. Khas kepada ibu bapa yang buat persiapan saat akhir untuk keperluan anak-anak nak masuk sekolah tahun baru ini. Masih sempat lagi nak beli dan dapatkan harga murah sangat dan tak perlu bebelanja lebih.
Di tingkat satu pula, pada pakaian dan juga barangan penjagaan diri
Ada beberapa jenama yang korang boleh dapat untuk promosi 50% ini iaitu seperti John Louis, Arezzo, Eten, Puppet, Sunnex, Allen Solly, Ruff, Cortigiani, Twills, Lero, Xemberg, Marco Donateli, Tag Basic, Louis Philippe, Pravo, De Backers dan Tag Rider.  
Jenama in house dari LuLu Hypermarket berkualiti juga dan bangga dimana mampu menghasilkan produk sendiri dan pelbagai rekaan yang ada jua warna untuk semua
,Untuk ini hanya terpakai pada semua barangan fesyen khas untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak serta bayi.
Kasut lelaki pun ada juga .. siap ada 50% diskaun untuk barangan terpilih
Untuk anda yang meminati handbag , jom shopping ke sini . Dari clucth, purse mahupun handbag semua ada promosi.
LuLu Celebrate
Kalau pernah ikuti entri sebelum ini, dalam LuLu ada LuLu Celebrate. Ini lebih kepada anda yang meminati Indian Saree, Churidars dan Lehangas. Promosi ni pun tempoh sama juga lima hari sahaja dengan potongan sehingga 40%. Jadi istilah muhibbah boleh digunakan di sini dimana setiap anda boleh memiliki apa yang diingini

Supermarket antara tingkat yang paling KP gemari. Dari pintu masuk yang ini akan di cari dulu .50% untuk beberapa barang terpilih.

Kurma , cokelat mahupun kekacang dari pelbagai negara ada di sini.
Ikan, ayam dan daging pun dalam promosi Jumbo Sale
Jangan lupa beli pizza ni sewaktu shopping di LuLu Hypermarket. Boleh terjebak dan jadi tersuka bila dah mencuba sekali .
Untuk dapatkan maklumat lanjut atau promosi terkini boleh layari,