EVENT

Guardian KLCC Kini Berwajah Baru

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Guardian KLCC Kini Berwajah Baru

Guardian KLCC ( Kuala Lumpur City Centre) kini berwajah & berkonsep baru. Guardian Malaysia bukanlah nama baru didalam bidang perniagann kesihatan mahupun kecantikan. Ia sudah bertapak lebih dari 30 tahun dan jenama ini terkenal di seluruh dunia. Jika anda KLCC jangan lupa singgah di Guardian kerana ia baru sahaja melancarkan pembukaan stor konsep yang pertama di Asia. Konsep ini memberikan satu perbezaan dimana ianya  memuatkan ciri-ciri mesra pelanggan yang tidak terdapat di mana-mana kedai di rantau ini

Sedikit informasi tentang Guardian 

Guardian KLCC Kini Berwajah Baru
Guardian Malaysia, adalah sebahagian daripada Dairy Farm Group, perintis, dan peneraju perniagaan runcit kesihatan dan kecantikan di Asia. Perubahan identiti visual Guardian Malaysia telah dilancarkan pada hujung 2014. Di bawah perubahan identiti visual itu, logo Guardian berwarna biru dan oren yang dikenali ramai, telah ditukar menjadi “guardian” dalam tulisan berwarna oren dan berlatarbelakangkan warna putih. Warna oren yang dipilih bertujuan menyuntik semangat baru ke dalam persepsi jenama keseluruhan. Pelaburan yang dibuat dalam stor konsep dan identiti visual adalah selari dengan misi Dairy Farm Group untuk membawa Manfaat Peruncitan Moden kepada Pengguna di Asia.
Guardian KLCC Kini Berwajah Baru
Ketua Pegawai Eksekutif Guardian Malaysia, Mr Peter J. Dove, berkata: “lndustri runcit seperti yang kita sedia maklum adalah industri yang sangat kompetitif dan tidak menentu, dan kami mengalami pelbagai cabaran. Tetapi satu perkara yang sentiasa menjadi keutamaan adalah pe!uang untuk mencipta dan m mbangunkan pengalaman membeli-belah baru yang selari dengan kehendak pelang an, dim melihat .met.:lumbalas daripada – para pengguna. Pembeli sentiasa berubah dan pembaharuan adalah kunci; sama ada dari segi wawasan, konsep, perkhidmatan yang ditawarkan, atau gabungan menarik semua elemen ini.”
 Guardian KLCC Kini Berwajah Baru
Katanya lagi :”Hari ini, selepas kajian penting terhadap keperluan pelanggan dan trend; perancangan dan pelaburan, saya amat berbesar hati mengumumkan bahawa stor konsep kami kini beroperasi sepenuhnya. Dalam jangka masa yang singkat, pasukan Guardian Malaysia telah berjaya membangunkan stor konsep ini ke tahap yang lebih mantap, dan harapan kami agar anda, rakan kongsi kami, dan para pelanggan, akan berpuas hati dengan hasil usaha kami dan penaiktarafan ini.” “Saya dengan bangganya ingin menekankan bahawa pencapaian ini telah berjaya dicapai, dicipta dan dilaksanakan sepenuhnya oleh pasukan Guardian Malaysia; ini merupakan sebuah pembangunan yang unik, yang dibina oleh pasukan Guardian Malaysia.”
Di Guardian KLCC , konsep terbaru yang di perkenalkan mempunyai ciri-ciri baru dan menarik dimana ianya mempunyai konsep kedai-dalam-kedai untuk beberapa bahagian seperti
  • kosmetik
  • kesihatan
  • farmasi
  • pemeriksaan kesihatan asas
  • khidmat penjagaan kesihatan – antaranya pemantauan tekanan darah, mahupun pengurusan berat badan dan lain -lain lagi
Guardian KLCC Kini Berwajah Baru
Bagi yang tidak berapa pasti tentang kedai-dalam-kedai, jom KP sharekan dengan anda
  • Ruang Make Me UpGuardian KLCC Kini Berwajah Baru
Ianya adalah kolaborasi antara Guardian bersama L’Oreal Malaysia untuk memahamki keperluan solekan oleh pelanggan dan seterusnya mendorong mereka untuk membeli. Selain itu, konsep ini memenuhi keperluan pembeli di antaranya menonjolkan produk dan trend kosmetik terkini dan menawarkan kawasan separa peribadi untuk pelanggan mencuba produk.
  •  FarmasiGuardian KLCC Kini Berwajah Baru

Guardian Malaysia juga menerajui inisiatif farmasi perdagangan moden dengan penyenaraian produk kesihatan herba Cina tradisional yang dihasilkan oleh Eu Yang Sang, jenama yang terkenal dengan kualiti, dalam rangkaian produknya. Guardian KLCC turut menawarkan rangkaian produk G&G Century seperti sarang burung sehingga ke Tongkat Ali yang sangat popular di kalangan pelanggan tempatan dan para pelancong.

Pelbagai produk yang ditawarkan dengan harga berpatutan untuk para pengguna

Pencuci tangan Guardian KLCC Kini Berwajah Baru SyampuGuardian KLCC Kini Berwajah Baru Barangan penjagaan kulit /badan/kakiGuardian KLCC Kini Berwajah Baru

Oh ya, sebelum KP nak sambung dengar tentang penjagaan diri , nak kongsi yang dimana jika anda membuat pembelian melebihi RM 50 anda bakal mendapat hadiah saguhati sempena pembukaan Guardian KLCC. Ianya hanya di Guardian KLCC sahaja ye .
Guardian KLCC Kini Berwajah Baru