EVENT

Duta Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad

Tahukah anda dimana pembersih muka Men’s Bioré Double Scrub kini berwajah baru dengan rekabentuk mengikut trend terkini dan ianya lebih menyegarkan. Semestinya ia di reka khas untuk golongan lelaki yang muda, aktif mahupun lasak di Malaysia. didatangkan dalam wajah yang baru dengan reka bentuk lebih menyegarkan dan kontemporari. Dan yang terkini ialah Sharnaaz Ahmad telah dilantik sebagai duta produk Men’s Biore Double Scrub kali ini

Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad
Sedikit informasi tentang produkMen’s Biore Double Scrub

Men’s Biore Double Scrub sentiasa mendahului dalam kategori pembersih muka lelaki dan kini telah memperkenalkan Teknologi Terkini Berjuta Skrub Mikro dari Jepun. Dirumus dari formulasi terbaik oleh pakar dari makmal penyelidikan, rangkaian pembersih muka ini mengandungi Kuasa Pembersihan Detox dan agen penyerap minyak untuk menghapuskan pelbagai masalah kulit dari akar umbi. Ia bertindak dengan berkesan untuk memberikan kulit yang sihat, cerah, bersih tanpa berminyak serta menyegarkan dari dalam ke luar!Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad “Men’s Bioré sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk yang inovatif bagi memenuhi keperluan pelanggan kami. Dengan teknologi canggih yang sedia ada, kami memperkenalkan pembersih muka lelaki yang memberikan Kuasa Pembersihan Detox. Kami yakin bahawa pelanggan kami akan dapat melihat perubahan pada keadaan kulit mereka selepas setiap penggunaan. “kata Encik Masaki Fujiwara , Presiden Kao Malaysia.Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz AhmadSeluruh rangkaian pembersih muka Men’s Biore Double Scrub didatangkan dalam wajah yang baru dengan reka bentuk lebih menyegarkan dan kontemporari. Ia direka khas untuk memenuhi citarasa golongan lelaki yang muda , aktif, dan lasak di Malaysia. Rangkaian produk ini terdapat dalam 5 variasi termasuklah Deep Clean , Deep Clean Extra Cool , Oil Clear, Acne Solution dan Bright Clean , yang mampu mengatasi pelbagai masalah kulit lelaki yang berbezaDuta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad

Sedikit informasi tentang NewMen’s Biore Double Scrub Line- Up

Diformulasi dengan Teknologi Terkini Berjuta Skrub Mikro dari Jepun yang mana skrub ini mampu menjadi berjuta mikro skrub yang dapat mengoptimumkan Keupayaan Pembersihan Detox jauh di dalam liang pori.

  • Skrub “Oil Absorbing” – Menyerap minyak berlebihan di permukaan kulit serta menghilangkanbintik hitam dan kulit kusam.
  • Skrub “Deep Detox” – Membersih segala kotoran secara mendalam dengan menghantar ejen me-nyah minyak dan anti bakteria terus ke dalam liang pori.
Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad

Perlantikan Duta Men’s Biore Double Scrub- Sharnaaz Ahmad

Kao Malaysia telah melantik pelakon Sharnaaz Ahmad sebagai duta terbarunya. Perlantikan beliau sebagai duta terbaru Men’s Biore Double Scrub adalah amat bertepatan dengan imej Sharnaaz yang berani dan berkeyakinan. Sekaligus menjadikan beliau model berperanan besar di mata masyarakat Malaysia dan mencerminkan status Men’s Bioré.Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Sharnaaz berpendapat bahawa cara untuk mengekalkan kulit yang sihat adalah dengan membersih secara mendalam. “Bagi saya, untuk mengekalkan kulit yang bebas minyak dan sentiasa kelihatan sihat adalah sesuatu yang mencabar kerana jadual kerja yang amat padat dan sentiasa sibuk. Sebagai seorang pelakon, penjagaan kulit amatlah penting kerana wajah saya perlu sentiasa kelihatan bersih dan tidak berminyak. Men’s Bioré dengan Kuasa Pembersihan Detox ini sangat efektif untuk membersihkan kulit berminyak serta kotoran jauh di dalam liang-liang pori, menjadikan kulit saya lebih segar dan bersih sekarang”, kata Sharnaaz.Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Sharnaaz sewaktu di majlis pelancaran produk Men’s Bioré Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Rangkaian produk ini terdapat dalam 5 variasi termasuklah Deep Clean , Deep Clean Extra Cool , Oil Clear, Acne Solution dan Bright Clean , yang mampu mengatasi pelbagai masalah kulit lelaki yang berbeza.

Produk Men’s Biore Double Scrub

Double Scrub Bright Clean mengandungi Charcoal sebagai bahan ejen aktif, Skrub “Oil Absorbing” dan Skrub “Deep Detox”. Rumusan ini amat efektif untuk membersih dan menanggalkan kulit kusam. Miliki kulit yang lebih cerah dan tona kulit sekataDuta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Double Scrub Acne Solution adalah penyelesaian terbaik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat. Ia diformulasi dengan Ekstrak Tea Tree, Skrub “Oil Absorbing” dan Skrub “Deep Detox”. Yang amat berkesan dalam mengawal jerawat yang disebabkan oleh bakteria-bakteria dan liang-liang pori tersumbat akibat minyak berlebihan. Kulit akan menjadi lebih sihat kerana kemunculan jerawat berkurangan serta kesan jerawat dan jeragat kurang kelihatan.
Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Double Scrub Oil Clear diformulasi dengan “Black Tea”, Skrub “Oil Absorbing” dan Skrub “Deep Detox”. Ia mengandungi bahan kawalan minyak dan antioksida yang dapat menanggalkan minyak berlebihan dan juga rasa melekit pada kulit muka secara efektif. Kulit menjadi bebas-minyak dan tidak berkilat. Ia juga meninggalkan sensasi dingin yang menyegarkan ketika mencuci muka.Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Double Scrub Deep Clean Extra Cool mempunyai fungsi yang hampir sama dengan variasi Deep Clean tetapi menawarkan sensasi amat dingin yang menyegarkan. Alamilah kesegaran ekstra ini terutama penggunaan selepas beriadah atau menjalani aktiviti bersukan.Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad Double Scrub Deep Clean mengandungi Skrub “Oil Absorbing” dan Skrub “Deep Detox”. Ia dapat membersihkan segala kotoran, menanggalkan bintik-bintik hitam dan kulit kusam dengan berkesan. Memberikan kawalan minyak berterusan and kulit yang bersih sepenuhnya dalam satu-langkah.Duta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad . Tahniah buat Sharnazz Ahmad menjadi duta terbaru bagi produk Men’s Biore Double Scrub. Moga sukses dalam kehidupan yang mendatang. Terima kasih atas jemputan untuk menyaksikan detik detik perlancaran ini . Layari

Website Kao Malaysia Men’s Biore Double ScrubDuta Terbaru Pembersih Muka Men’s Biore Double Scrub Sharnaaz Ahmad

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #mensbiore