Event: Syabas Watsons untuk “Watsons 50 Glow Personaliti “

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jika anda pernah tertanya-tanya yang wajah kecantikan di Malaysia adalah,

Watsons Malaysia mungkin mempunyai jawapan yang tepat untuk anda. Jenama runcit terkemuka hari ini mengumumkan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jika anda tertanya-tanya siapakah yang mempunyai wajah kecantikan di Malaysia? Watsons Malaysia dapat membantu unuk memberi jawapannya. Watsons Malaysia hari ini mengumumkan seramai 50 individu yang terpilih di mana memenuhi kriteria dari Watsons.

unnamed

Dalam usaha terbarunya ’50 Personaliti Glowing ‘, Majalah GLOW oleh Watsons telah mengenal pasti tokoh-tokoh yang terkenal dengan pengaruh sosial mereka di dalam industri. Majalah GLOW adalah sebuah majalah yang mengutarakan tentang kesihatan dan kecantikan untuk pembaca yang mempunyai sikap yang sihat

unnamed (4)

Antara personaliti yang menyaksikan adalah Anuja Ananthan, Atilia Haron, Candy Ice, Carven Ong, Cathryn Lee, Chelsia Ng, Chermaine Poo, Diana Danielle, Ezra Chuah, Fazley Yaacob, Hansen Lee, Joanne Yeoh, Jojo Struys, Julie Woon, Jun Yong, Kit Mah, Lavin Seow, Lenna Lim, Linora Low, Megan Tan, Michelle Lee, Nadia Heng, Nadine Ann Thomas, Pamela Chong, Patricia Knudsen, Reem Shahwa, Siti Saleha, Vanessa Chong, Wong Chui Ling & Xin Le Chai.

unnamed (2)

The 50 Personaliti Glowing adalah satu inisiatif dari Watsons dan bagaimana kita mahu memberi inspirasipelanggan-pelanggan kami ke arah keyakinan yang lebih besar dengan membuat sebahagian besar kelihatan semula jadi mereka yang baik. Panel kami mempunyai selebriti yang dipilih, penulis blog, personaliti sukan dan juga pemimpin di mana mereka mewakili intipati atau kesihatan, kecantikan dan kesejahteraan. Mereka juga adalah ahli Watsons VIP Card Black & Watsons Celebrity Friends. Mereka benar-benar bersinar, “kata Danny Hoh, Ketua Pengarang Watsons GLOW Majalah, dan Pemasaran Pengawal Watsons Malaysia pada 50 Glowing Personaliti untuk berterima kasih atas kejayaan ini

unnamed (1)

Untuk mana- mana pelanggan yang membelanjakan RM150 akan berpeluang untuk merebut 5 edisi terhad Watsons – A Time to Shine tumbler manakala mereka yang membelanjakan RM50 akan mendapatkan edisi terhad koleksi beg kertas dan 2015 kalendar, “kata Danny.

unnamed (3)

Watsons GLOW 50 Red Carpet Gala telah diadakan di Zebra Square dan dihadiri oleh beratus-ratusselebriti, pembekal dan pihak media Watsons ‘. Mereka juga telah disajikan dengan pengalaman membeli-belah dalam talian di watsons.com.my oleh Watsons Duta Online indah. Selain itu, mereka di hiburkan dengan persembahan oleh Atilia Haron, jazz penyanyi / penulis lagu popular Malaysia, Dato ‘Dr Fazley Yaakob, Selebriti Chef dan Patricia K,DJ terkenal.

unnamed (5)

#kitepunye #kitepunyedotcom #watsons50glow #watsons

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top