“dressingpaula” Melancarkan Cawangan Terbaru di Mid Valley Megamall

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

3

dressingpaula telah melancarkan cawangan terbaru– nya di F-047 Tingkat 1, Mid Valley Megamall baru – baru ini. Pelancaran ini di katakan bersesuaian dengan pelancaran koleksi Musim Bunga / Panas 2015. Cawangan terbaru ini merangkumi kawasan permukaan kira-kira 1100 kaki persegi yang di dedikasikan khas untuk koleksi sedia pakai dan aksesori wanita.

22

“Pembukaan cawangan dan pelancaran koleksi Musim Bunga/ Panas 2015 ini adalah satu kebetulan dan antara cara yang lebih baik untuk memeriahkan suasana pembukaan cawangan dengan pameran koleksi terbaru kami. Pihak kami amat teruja dan gembira di atas pembukaan cawangan di Mid Valley ini. Kami juga yakin yang pembukaan cawangan di sini bakal mendorong jenama dressingpaula dalam arena fesyen di Lembah Klang” Kay Chow, Ketua Bahagian Merchandise dressingpaula

Koleksi Musim Bunga/Panas 2015 menampilkan potongan klasik dengan sentuhan moden. Selaras dengan slogan dressingpaula ” Women Before Clothes” menggabungkan pakaian ruji seperti jacquard, sutera, sifon, jaring, tweed mahupun elemen satin. Selain itu dressingpaula kali ini banyak bermain dengan warna-warna pastel , nude, kelabu, putih dan biru gelap. Antara koleksi yang di peragakan pada pelancaran cawangan baru.

1415 5

JIka di awal tadi bermain dengan warna, kali ini bertemakan Musim Bunga di mana dressingpaula menampilkan corak flora timbul, paisley dan juga strok berus abstrak.

8

6

Untuk gaya edgy, ia menggunakan petak geometri  dan juga cetakan tipografi metalik. Pakaian klasik flora ini boleh di suai padan mengikut kesukaan untuk tampil sewaku bekerja mahupun kasual.

13 1611Antara koleksi yang ada ialah jaket serta top potongan lurus.yang sesuai dengan skirt A line atau seluar,

  • kemeja sifon berkolar – di mana wajib ada untuk wanita celik fesyen 12
  • gaun simetri – untuk menyang sepasang kaki yang cantik

2019

Selain itu, skirt A-line berlisu dengan bunga timbul, gaun panjang berlisu dan akhir sekali seluar pendek jacquard– sesuai untuk bersiar-siar kasual di siang hari.

1897

Antara selebriti yang hadir Farahdiya dan Tasha Shila

1Kesemua koleksi ini bermula dari  RM 59.90 hingga RM 189.90 di cawangan dressingpaula  Jom kita miliki koleksi Musim Bunga/Panas 2015 dari dressingpaula, jangan ketinggalan tau

4

#kitepunye #kitepunyedotcom #dressingpaula #midvalley #koleksimusimbungapanas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge