ERASE By Mkhan Melantik Uyaina Arshad Sebagai Duta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

ERASE By Mkhan Melantik Uyaina Arshad Sebagai Duta~ Myra Khan telah melancarkan ERASE dan pada masa yang sama memperkenalkan duta terbarunya Uyaina Arshad bagi produk kecantikkan Erase by Mkhan. Produk Erase By Mkhan ini merupakan produk yang diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi, organik serta vitamin C dan mendapatkan kelulusan dari KKM & disahkan MOH Brunei & HSA Singapore.

Majlis lebih meriah dengan kehadiran personaliti Tv dan pengacara Iesya Toh. Selain itu ahli keluarga , rakan-rakan yang rapat dan juga orang penting iaitu stokis turut turun padang untuk sama sama menyaksikan perlancaran ini. Ini adalah tunggak kejayaan dimana mereka diantara yang turut sama membantu Bossbabe Mkhan sehingga berjaya menghasilkan produk kedua, ketiga dan bakal ada lagi insyallah.

ERASE By Mkhan

Mungkin ada yang bertanya apakah produk ini? Produk kecantikan atau produk makanan. Ianya adalah produk pencerahan kulit dimana untuk anda yang ingin naikkan seri wajah bolehlah menggunakan ERASE by Mkhan. Dalam masa 2 saat saja anda bakal nampak keberkesanannya. Jangan risau dimana produk ini menggunakan bahan-bahan yang 100% semulajadi dan organik.

Selain memutihkan wajah ia mampu merawat kulit yang bermasalah jika di gunakan secara berterusan. Pada masa yang sama, membantu merawat kulit yang bermasalah dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Yang lebih menarik dimana ianya mengandungi SPF50 yang memberikann perlindungan dari sinar UV yang berbahaya serta vitamin C bagi membantu melembapkan kulit dan mencerahkan

Uyaina Arshad

Dipilih sebagai duta produk dimana Uyaina memang dikenali sebagai seorang yang lemah lembut selain mempunyai paras rupa yang cantik dan penampilan yang bagus apabila berhadapan dengan orang ramai. Ini diantara aspek kenapa dipilih selain seorang muslimah adalah beliau seorang muslimah yang lemah lembut dan cantik serta penampilan yang menarik bagus untuk dilihat oleh orang ramai.

Mencuba sendiri produk ini kerana mempunyai kulit yang sensitif. Mula-mula di pakai dekat tangan dan kaki dahulu barulah mencuba ke bahagian muka. Produk ini tiada merkuri jadi bagus buat mereka yang ada dark circle di bawah mata.

Untuk maklumat lanjut boleh layari di
Website: www.erasebymkhan.com
Facebook: Erase By Mkhan HQ
Instagram: https://www.instagram.com/erasebymkhan_hq/
Helpline: +60 12-650 8762 / +60 11-6282 1808About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top