Datuk Stella Chin Keluar Edisi English The Art of Position:Change Your Life

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Datuk Stella Chin Keluar Edisi English The Art of Position:Change Your Life. Selepas kejayaan yang menggalakan dalam keluaran buku edisi Cina bertajuk The Art of Position: Change Your Life by Changing Your Position, kini Datuk Stella Chin kembali dengan edisi Bahasa Inggeris dengan tajuk yang sama. Buku edisi Bahasa Inggeris ini dilancarkan di Kedai Buku Popular, Pusat Beli-belah IPC pada 9 November 2019 bersama dengan para peminatnya.

“Karakter Cina untuk Posisi perkataan ditulis sebagai 位, gabungan Manusia (人) dan Stand (立). Campuran karakter ini dapat ditafsirkan sebagai” pendirian yang menguasai tindakan seseorang .Untuk menjadi pekerja yang dibezakan, anda harus memahami kecemerlangan itu bermula dengan anda dan ia bermula dari dalam. Untuk menjadi pengurus yang sangat baik, anda perlu berfikir di luar kotak dan mengetuai pasukan untuk meneruskan ke arah matlamat “.

-kata Datuk Stella Chin

Ianya adalah intipati atau prinsip didalam buku barunya. Buku ini memberikan pandangan unik dari sudut Datuk Stella Chin mengenai kepimpinan, komunikasi, idea, inovasi, pandangan dan kemahiran organisasi.

Dalam pasukan, semua orang mempunyai kedudukan mereka sendiri. Jika ingin berada dalam kedudukan yang lebih baik, perlu bekerja lebih keras; Sekiranya mahu mengubah kedudukan, perlu mengubah minda dan jika mahu berada dalam kedudukan yang lebih baik tahun depan, perlu mula melabur dalam diri sekarang. Cita-cita perlu disokong dengan kemahiran, penambahbaikan dan bakat baru.

Dunia perniagaan telah menjadi lebih kompetitif berbanding sebelum ini, dan orang mempunyai harapan yang lebih tinggi dari syarikat dan individu. Oleh itu, adalah penting untuk berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam semua yang kita lakukan.

Datuk Stella Chin telah mencapai kehidupan yang seimbang dengan kecemerlangan dan kebahagiaan, dan dia berkongsi rahsia dengan dunia. Kini boleh didapati di kedai buku utama hanya dengan harga RM55

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top