Pencarian Duta Kinohimitsu Bermula dari 1/3/15 hingga 30/4/15

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pencarian Duta Kinohimitsu Bermula dari 1/3/15 hingga 30/4/15| Dengar cerita Kinohimitsu sedang mencari Duta mereka. ” Duta Kinohimitsu” . Pertandingan pencarian sudah bermula sejak dari Mac 1, 2015 dan akan berakhir pada April 30, 2015. Apa yang menarik tentang pertandingan ini ialah ianya eksklusif untuk setiap rangkaian Guardian di seluruh negara sahaja.

2

Kinohimitsu Kolagen Activ mengandungi kolagen marin dan ramuan semulajadi yang lain termasuk ekstrak buah camu-camu dan dekstrin gandum. Ramuan-ramuan ini berfungsi untuk mengembalikan keanjalan dan ketahanan kulit, memeliharanya agar sentiasa kelihatan muda dan berseri. Hanya menggunakan peptide kolagen marin yang mempunyai gred tertinggi, dan ini membolehkan penyerapan segera oleh badan sehingga 1.5 kali ganda*. Ia juga sesuai untuk semua jenis kulit dan merangsang pengeluaran kolagen di dalam lapisan kulit untuk menegangkan dan mengekalkan keremajaan kulit. Buah Camu-camu memiliki kandungan Vitamin C yang tinggi – 30 kali lebih tinggu daripada sebiji oren. Ia bertindak secara semulajadi untuk mencerahkan kulit. Manakala dekstrin gandum pula adalah sumber serat yang bagus untuk meningkatkan penyerapan dan mengekalkan mineral dan nutrisi di dalam badan.

Kinohimitsu Kolagen Activ dapat memelihara kesihatan kulit, rambut, kuku serta tulang pada masa yang sama. Kolagen Activ juga membantu menguatkan gentian rambut, mencegah hujung bercabang. Ia juga membentuk kuku yang lebih kuat dan bersinar serta meningkatkan kepadatan tulang dan menyihatkan sendi.

1

Sempena pelancaran produk ini, Kinohimitsu telah mengadakan satu pencarian Duta Kinohimitsu eksklusif dengan Guardian yang mana Aktifkan Kecantikanamu adalah pertandingan untuk menyerlahkan kecantikan wanita dari dalam dan luar. Calon yang berminat boleh mendaftar melalui laman web rasmi di www.kinohimitsu.com/aktifkankecantikanmu atau mendapatkan borang di semua rangkaian Guardian.

3

Langkah-langkah penyertaan:

Langkah 1 : Hantarkan butir-butir peribadi seperti yang dinyatakan di dalam boring penyertaan

Langkah 2 : Sertakan resit pembelian produk Kinohimitsu Kolagen Activ 30’s dari mana-mana Guardian dan

gambar bersaiz 5R setiap satu (Separuh dan seluruh badan)

Langkah 3 : Poskan ke TRN Marketing Sdn Bhd atau daftar secara atas talian di www.kinohimitsu.com/aktifkankecantikanmu

• Pendaftaran secara atas talian atau poskan ke TRN Marketing (M) Sdn Bhd.

• Hadiah Utama bernilai RM 15, 000 (wang tunai, hamper produk dan baucar) serta 2 Tahun Kontrak sebagai Duta Kinohimitsu

Penaja-penaja yang menyertai kempen Pencarian Duta Kinohimitsu ini termasuklah Amee Philips (Barang Kemas), Celebrity Fitness (Pusat Kecergasan), Medavita (Produk penjagaan rambut), GHD (Salon Kecantikan), Catrice (Solekan) dan Hotel Kino.

Cubalah sertai mana tahu terpilih sebagai Duta Kinohimitsu !!


#kitepunye #kitepunyedotcom #kinohimitsu #dutakinohimitsu #aktifkankecantikanmu

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top