LEGO contest antara Qurratul dan Irfan, Hasilnya ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

LEGO contest antara Qurratul dan Irfan, Hasilnya ? |Cuti Tahun Baru Cina baru-baru ini, KP dan kids tidak ke mana- mana kecuali hari pertama CNY di mana KP dan family ke Port Dickson. Kids dah bertanya ke mana lokasi cuti kali ini dan KP cuma memberitahu yang kali ini kite akan lepak di rumah sahaja. “Spending quality time bersama kids”. KP sempat membeli 2 set lego untuk mereka di mana ianya lebih kurang 500 pieces.

Irfan dapat Train set20150215_115601 Qurratul dapat Girl’s Dream Concert 20150215_120141 Bertungkus- lumus masing masing untuk menyiapkan lego mereka. KP pun tak sabar nak menati hasilnya. Yang Irfan punya best sebab ada railway sekali 20150215_120222Qurratul pula banyak yang kecil kecil part’s nya dan warnanya sungguh menyerlah iaitu purple & pink
20150215_130756 nampak kaki siapa tak?20150215_130810 Tu dia banyaknya nak kena pasang nie20150215_130839 Asing jangan tak asing. Ini taktik Qurratul untuk senang dia cari parts nya. Idea yang bijak20150215_130843
Inilah hasilnya. Siap stage , lampu spotlight, microfon, sound, camera , tv cameraman, DJ area. Sama macam buat concert live
20150215_192630Ini pula hasil dari Irfan. Maaf gambar ni railway dia pendek dan abaikan background di belakang. Yang beza Irfan punya memang dari perspektif keretapi dari kowboi. Kenapa sebab ada kuda, cowboy, lembu, anak-anak lembu dan juga amat susah sedikit bila memasang keretapi ini. Dugaan sungguh
20150215_192915

Apa pun memang kami semua seronok sebab dapat meluangkan masa bersama. Bukan itu sahaja pastinya tunggu akan update untuk bulan depan pula apa lego yang akan di beli dan di pasang. Ini antara aktiviti yang KP buat di rumah. Lelagi keadaan jerebu sekarangkan

Aiyok kita beli lego dan pasang sesama. Mana tahu boleh buat contest sesama blogger amcam? So consider dah selesai lego contest antara dua beradik nie. tunggu next month pula lego contest dengan siapa pula ..

Boleh di usahakan juga tu..

#kitepunye #kitepunyedotcom #lego #aktivitilego #aktivitinersamakids #kids



About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top