CLEAR Syampu SuperFresh Apple Bauan Terbaru Dari CLEAR

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

CLEAR Syampu SuperFresh Apple Bauan Terbaru Dari CLEAR | Rambut adalah mahkota bagi wanita. Penjagaan rambut yang rapi membuatkan rambut menjadi lebih berkilat, bertenaga dan sihat. Bagaimana jika anda mempunyai kelumumur yang keterlaluan atau pun selalu mengalami gatal terutam di kulit kepala. Pastinya anda tidak menyukai untuk berada di keliling orang ramai kerana terasa malu. KP boleh bantu anda di mana syampu CLEAR boleh membantu memberi keyakinan semula pada anda tidak kira anda tidak bertudung atau pun bertudung

CLEAR Syampu Superfresh Apple yang baharu, adalah syampu anti-kelemumur baharu yang diformulasi dengan teknologi Nutrium 10 dan mempunyai wangian epal segar. Nutrium 10 CLEAR mengandungi pelbagai ramuan nutrien, vitamin dan mineral yang menutrisi kulit kepala untuk perlindungan daripada kelemumur terus-menerus. Ini juga membantu menghalang kelemumur untuk hadir  . Superfresh Apple turut menjadikan rambut wanita kekal segar dan harum berkekalan dengan wangian epal segar sehingga 24 jam.
 
Pengurus Pemasaran Total Hair, Unilever (Malaysia) Holdings Sdn. Bhd., Phoenix Ho berkata,

 “Sebagai salah satu peneraju dalam bidang penjagaan kulit kepala, CLEAR memberikan penyelesaian untuk penjagaan rambut dan kulit kepala yang bukan sahaja menangani simptom-simptom kelemumur; tetapi turut menutrisi kulit kepala dan rambut dari akar hingga ke hujungnya, serta menghilangkan kelemumur.  Di CLEAR, kami memahami bahawa setiap individu memerlukan penjagaan kulit kepala yang berbeza, maka dengan itu kami telah menghasilkan formulasi-formulasi untuk memenuhi keperluan rambut dan kulit kepala yang berbeza. Superfresh Apple yang baharu telah diformulasi untuk para wanita, terutamanya hijabista, untuk melegakan kegatalarv, menghilangkan sebum berlebihan dan keruping kulit kepala sambil memberikan mereka kesegaran dan haruman wangian segar epal yang berkekalan, dan keyakinan baharu mereka.”

 
“Kami percaya kelemumur bukan sahaja boleh menjejaskan keyakinan wanita yang tidak berhijab, tetapi ia turut memberi kesan terhadap hijabista. Kami mahu pengguna berasa yakin dan cantik tidak kira di mana sahaja, kerana kulit kepala yang sihat dan rambut yang segar boleh menjadikan mereka lebih ceria dan bertambah yakin. Para wanita, terutamanya hijabista haruslah mengguna syampu penjagaan kulit kepala yang baik supaya mereka kekal kelihatan anggun bergaya sepanjang harl, terutamanya dalam keadaan cuaca panas yang biasa kita hadapi.
Diformulasi khas untuk memenuhi keperluan hijabista, CLEAR menawarkan penyelesaian untuk penjagaan kulit kepala serta kesegaran 3 kali ganda tanpa kelemumur tanpa minvak’, tanpa kegatalan serta wangian epal segar yang berkekalan. Dengan CLEAR Superfresh Apple, anda boleh menggayakan rambut anda yang bersih dan segar dengan penuh keyakinan !”
Seperti KP yang mempunyai rambut panjang, pilihan syampu memainkan peranan penting dimana KP perlu pastikan yang bauannya tahan lama dan mempunyai nutrien yang sepatutnya untuk membuatkan rambut menjadi sihat dan berkilat. KP sendiri sudah mencuba dan memang suka akan bauan epal yang segar. Murah saja satu botol RM 19.50 sahaja dan boleh dapati di mana -mana hypermarket, supermarket atau farmasi yang berdekatan ye. Nak tahu lebih lanjutLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge