FOOD

Jalan Cari Makan – JJCM –

Jalan Cari Makan – JJCM Selepas teman hubby buat police report dekat Jalan Bandar, hubby tanya pada kids nak makan apa lunch hari ini. memasing sedang berfikir and Irfan kata: Mamalah pilih.. so lunch for today mamanya choice. Asyik makan nasi campur masakan melayu, teringin pula nak makan nasi atas daun pisang(nasi daun pisang(. Tempat …

Jalan Cari Makan – JJCM – Read More »

Jom breakfast Mcdonalds…

Jom breakfast Mcdonalds… Selamat pagi dan salam sejahtera.. (dah macam nak bagi ucapan pula..) hmmm memandangkan hari ini KP cuti so hubby ajak breakfast dengan kids kat luar. Kebiasaan kalau breakfast ke lunch ke or dinner ke and hubby dah start tabya kat kids nak makan mana so pilihan kids di beri keutamaan. So hari …

Jom breakfast Mcdonalds… Read More »

Tora Datang Lagi….

Tora Datang Lagi.. Ding Dang …. pada yang lahir zaman 80an dan 90an pasti tahu apa ini…. setiap kali iklan di  TV pasti kitepunye takkan terlepas. Sanggup di marahi olih abah dan mak untuk melewatkan time mandi asalkan dapat lihat dan nyanyi lagu Tora datang lagi bersama iklannya.Sanggup juga menyimpan duit belanja sekolah supaya dapat …

Tora Datang Lagi…. Read More »

Secret Recipe offer RM 16 off any whole cake

Secret Recipe offer RM 16 off any whole cake only on the 16.11.2013. jom kawan kawan kite redeem sesame rasanya ada lagi offer untuk hari itu . don’t worry nanti KP update ye.. m

Island BBQ Steambot

Island BBQ Steambot Teringin nak makan steambot tapi nak kan kelainan.. Biasa makan kat seoul garden kali ini tukar venue lak. So cari and mencarilar kitepunye. Dah goggle nama tempat…Dah kena gps lah jalan…Siap terlepas simpang gak… Masa masuk jalan ke tempat ini nampak macam scary jap sebab kiri kanan umah sahaja. Ala ala bucu hujung jalan baru nampak …

Island BBQ Steambot Read More »

Scroll to Top