FOOD

Secret Recipe offer RM 16 off any whole cake

Secret Recipe offer RM 16 off any whole cake only on the 16.11.2013. jom kawan kawan kite redeem sesame rasanya ada lagi offer untuk hari itu . don’t worry nanti KP update ye.. m

Island BBQ Steambot

Island BBQ Steambot Teringin nak makan steambot tapi nak kan kelainan.. Biasa makan kat seoul garden kali ini tukar venue lak. So cari and mencarilar kitepunye. Dah goggle nama tempat…Dah kena gps lah jalan…Siap terlepas simpang gak… Masa masuk jalan ke tempat ini nampak macam scary jap sebab kiri kanan umah sahaja. Ala ala bucu hujung jalan baru nampak …

Island BBQ Steambot Read More »

Berbuka di office

Berbuka di office Smlm trpaksa brbuka kat opiz sbb kena standby for stock in and out..Nak buat cenggane dah kalau team member semuanyer seagama. Kena laer kite ambil turn…Kalau brbuka kat opiz mesti nak mkn nasi kerabu. Kedai makcik nasi kerabu kat area sunway mentari…Kat flat sebelah masjid…Gerai die betui betui sebelah murtabak a.k.a long q …

Berbuka di office Read More »

Scroll to Top