CMASA.MY -Menang GOLD BAR Dengan Pembelian Melalui Online

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

CMASA.MY -Menang GOLD BAR Dengan Pembelian Melalui Online| Semenjak PKP nie memang selalu membeli barangan melalui online. Mesti ramai yang setuju kan sebab cepat , senang dan mudah. Tidak perlu lagi nak pikir fasal parking, masa maupun keadaan diluar kena beratur bagai. Dek kerana selalu online, hari tu teringin nak cari pes mee udang. Mencari dan tercari di online dan ada rakan rekemen kan platform ini. CMASA.MY

CMASA.MY

Menarik di CMASA.MY platform adalah pelbagai barangan boleh didapati disini. Antara barangan yang ada

📌 Bahan Makanan
📌 Penjagaan Diri
📌 Masakan
📌 Produk Kesihatan

Mencari juga pes mee udang manalah tahu ada kan? Memandangkan platform ini mengtengahkan produk lokal dan Muslim. Jadi tiada risau tentang sijil HALAL kan. Jom tengok pencarian KP untuk pes mee udang jumpa ke tak ?

 

View this post on Instagram

 

Mencari pes mee udang tapi malas nak keluar ..😁😁😁 . Kebetulan ada yang rekomen ke www.cmasa.my. Rupanya ada banyak pilihan. Terutama sekali produk Muslim. And guess what ada wei jual pes mee udang. Seronoknya tinggal bayar dan tunggu sampai. Antara yang ada: . . 📌 Bahan Makanan 📌 Penjagaan Diri 📌 Masakan 📌 Produk Kesihatan 📌 Dan lain-lain lagi. . . Sebenarnya nak inform yang sekarang nie ada contest. Boleh menang GOLD BAR. Bukan 1 pemenang tapi 16 orang ye. Ye wak 16 orang tau. . . Nak join senang jer 👉👉 Ada 3 langkah yang perlu korang lakukan. . LANGKAH 1 : Beli mana-mana produk (min 1 produk sahaja) dari laman web https://cmasa.my/ .. . LANGKAH 2 : Simpan resit pembelian . Jangan lupa untuk simpan resit pembelian. Hantar PRIVATE MESSAGE ke FB Page rasmi https://www.facebook.com/CMASA.YaPEIM/ . . LANGKAH 3 : Setelah selesai, sila buat satu posting secara public di Facebook profile korang dengan ayat yang bermula .. . “SAYA SUKA CMASA.MY KERANA…………” . Lengkapkan ayat di atas berserta dengan gambar kreatif di posting tersebut. Sertakan sekali hashtag #cmasa dan pastikan akaun FB korang berstatus PUBLIC (tatapan umum). . Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kepada LIKE, KOMEN dan SHARE paling tinggi. . Keterangan lanjut, check it out www.cmasa.my dan kontest bermula dari sekarang hingga 30 Jun 2020 😆😆 . #cmasa #cmasamy #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #MenangEmasWei

A post shared by Kitepunye (@kitepunye) on

Peraduan Kongsi dan Menang Gold Bar

Jika anda ada membuat pembelian melalui https://cmasa.my/ ada berita baik tau! Hingga 30 June 2020 secara automatik anda boleh sertai Peraduan Kongsi dan Menang Gold Bar. Tapi ada cara-caranya ye.

LANGKAH 1 :
Beli mana-mana produk dari laman web https://cmasa.my/ . Tidak kisah produk apa tau.

LANGKAH 2 :

Simpan resit pembelian selepas pembayaran dibuat. Hantar PRIVATE MESSAGE ke FB page rasmi : https://www.facebook.com/CMASA.YaPEIM/ . Jangan lupa upload resit pembelian sebagai bukti tau

LANGKAH 3 :
Kongsikan 1  posting di Facebook profile anda dengan slogan

“SAYA SUKA CMASA.MY KERANA…………”

Lengkapkan ayat di atas berserta dengan gambar kreatif di posting tersebut. Sertakan sekali hashtag #cmasa. Ingat tau akaun Facebook kenalah PUBLIC

PEMENANG UNTUK KONGSI DAN MENANG GOLD BAR

Bukan  seorang pemenang di cari tetapi 16 orang . Ye wak 16 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan kepada LIKE, KOMEN dan SHARE paling tinggi ye!

Hadiah Utama x 3
Gold Bar (Wafer Emas) 3gram bernilai RM840
Keahlian Privilege YAPEIM
Hadiah Kedua x 3
Gold Bar (Wafer Emas) 1.5gram bernilai RM465
Keahlian Privilege YAPEIM
Saguhati x 10
Cenderama Barangan YAPEIM
Keahlian Privilege YAPEIM
Keterangan lanjut, check it out www.cmasa.my



About The Author

1 thought on “CMASA.MY -Menang GOLD BAR Dengan Pembelian Melalui Online”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top